Manisa'nın Sarıgöl ilçesinde yükseköğrenim gören kız öğrenciler, hazırladıkları sosyal sorumluluk projesi kapsamında çocuklarla bir araya geldi. Miniklere keyifli anlar yaşatmak amacıyla düzenlenen etkinlikte renkli görüntüler ortaya çıktı.
Eğlenceli Oyunlarla Dolu Bir Gün
Üniversite öğrencileri, gün boyu çocuklarla çeşitli açık hava oyunları oynayarak onların sosyal gelişimlerine katkı sağladı. Miniklerin enerjisine ortak olan gençler, hazırladıkları yarışmalar ve grup etkinlikleriyle çocuklara unutulmaz bir gün yaşattı. İlçe sakinleri de gençlerin bu duyarlı davranışını takdirle karşıladı.
Rengarenk Yüz Boyama Etkinliği
Programın en ilgi çeken anları ise yüz boyama atölyesinde yaşandı. Öğrenciler, çocukların hayal güçlerine göre sevdikleri çizgi film karakterlerini ve sevimli figürleri miniklerin yüzlerine resmetti. Etkinlik sonunda hem üniversiteli gençler çocuklarla bağ kurmanın mutluluğunu yaşadı hem de minikler neşeli anılarla evlerine döndü.